Доайенът на природната медицина у нас проф. Христо Мермерски се

...
 Доайенът на природната медицина у нас проф. Христо Мермерски се
Коментари Харесай

Проф. Мермерски се излекувал със спрей и хапче на Тръмп

 

Доайенът на естествената медицина у нас проф. Христо Мермерски се излекувал от ковид освен със особено основания от него спрей на билкова смес, само че и с лекарството, което давали на американския президент Доналд Тръмп. Това стана ясно от изявление на вестник „ Уикенд ”, което публикуваме без съкращения.

– Проф. Мермерски, поздравления за успеха над Ковид-19! Как успяхте да преборите заболяването?

Гледам на вируса като на предизвикателство. Никакви особени медикаменти не съм взимал. Лекувах се по мой си способ. Първо отвявам носа, а по-късно впръскам по четири пъти в двете ноздри от специфична смес. Тя съдържа пчелен клей, пчелен прашец, екстракти от ружа и алое, етанол, както и аромати джинджифил и канела.

Не я продавам в аптеките, тъй като фармацевтите желаят този мои артикул да е течен, на капки да се капва. Аз съм го измислил да се впръсква непосредствено. Половин час откакто съм пръскал в носа, върша 8 впръсвания и в гърлото и лежа по тил 5 минути. Облекчението идва в границите на първите един –два часа. Болестта бързо изчезва. Може и за един ден, зависи от възрастта на човек и от имунната му система.

– Доколкото си припомням, преди да се разболеете, искахте да ходите в Китай, с цел да помогнете на китайците тъкмо с този ваш спрей?

Да, по този начин беше. Исках. Обърнах се към китайското посолство у нас за подпомагане. Настойчиво ги молих, в една дълга преписка, да обсъдим създалата се обстановка там. Настоявах за среща с техен чиновник, само че такава не се състоя. Предложих им да отида в Ухан, откъдето пламна епидемията от ковид, с цел да им покажа, че мога да ги церя с моя спрей. И че аз няма да заболея, до момента в който съм там.

Обясних им какво съставлява моя артикул и им предложих да произведем спрей за китайския народ. За наше удивление след дадената от нас информация контактите със служителката на посолството прекъснаха. Не след дълго бе показана фотография на артикул, основан от учени от Шанхайския университет, на която се вижда нашият спрей съвсем без никакви промени. Поисках среща с човек от посолството, само че нищо не стана. Поисках среща и със заместител министъра на опазването на здравето Бойко Пенков, само че и такава не се състоя.

– Вярвате ли на имунизациите?

Ваксина на процедура още няма! При актуалната медицина няма намерено лекарство, което да унищожава причинителя на грипа или на други причинители на болести на респираторната система. Прилагат се остарели способи на лекуване, а вирусът е рисков и води след себе си много смъртни случаи.

Моят спрей ликвидира зачервяването и подуването на гърлото до пет минути, понижава хремата, кихането, сълзенето на очите, облекчава дишането. Средно състояние няма – или ние би трябвало ще унищожаваме грипа, или грипът ще ликвидира нас. Имаше едно момче, болно от грип. С десетина впръсквания в гърлото след към 20 минути споделя: „ Вече вдишвам напълно умерено ”.

– Имате ли концепция къде може да сте пипнал болестта?

Нямам. При мен идват непрестанно хора, никого не съм прибирал. Задават ми разнообразни въпроси, давам отговор им, укротявам, че нямам потребност от суматоха. Синът ми проф. Йонко Мермерски се майтапи, че може някоя моя почитателка да е донесла вируса в кабинета ми. Той също изкара Ковид-19. Пръв се разболя. Беше в България и като се качил на самолета за Съединени американски щати, вдигнал температура. Правил си тест – позитивен. Млад организъм има и леко изкарал заболяването.

При мен нещата бяха комплицирани. Разбрах, че съм инфектиран няколко дни след него. Асистентката ми също се оказа с позитивна проба. Викахме незабавна помощ, тъй като в действителност се усещах зле. С Йонко си пишехме непрестанно. Той ми прати рецептата, по която се е лекувал Доналд Тръмп.

Когато стана ясно, че има построени антитела – не може да заразява, нито да бъде инфектиран, хвана самолета за България и пристигна да се грижи за мен. Лекувах се у дома, тъй като вярвам на себе си и на момчето си. Но да си призная, заболяването ми протичаше тежко.

– Бихте ли издал тайната скица за лекуване на президента на Америка?

По гледище на Йонко – на втория ден ми донесоха „ Детрамакс ” и доста витамини вид Д и С. Така са лекували Тръмп. Аз преди този момент пиех много чай с мед. Пръсках се с моя спрей и лежах. Вземах и пробиотици с чесън, които също са изобретение на мен и на сина ми.

Той ми донесе оксиметър – апарат за премерване равнището на О2 в кръвта. Вече се усещам доста по-добре. Имам сили и сила, още веднъж работя за хората и всяка минута ми е скъпа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР